Werkzaamheden

Oude tuin verwijderd en nieuwe tuin met gazon aangelegd.

Fundering gelegd, garage op maat gemaakt en geplaatst.

Voor een klant een massief houten terrasoverkapping op maat gemaakt en geplaatst.

Badkamer uit de jaren 70 gesloopt en compleet nieuwe douche, toilet en wastafel geplaatst.

Voor een klant in Sneek thuis een aanbouw gemaakt en daarna naar Sneek gebracht, opgebouwd en afgewerkt met tegels, toilet en douche.

Voor een klant deze speciale boekenkast op maat gemaakt.

Bij een woning de achtergevel voorzien van onderhoudsarme Keralit gevelbekleding.

Van een woning in Scharsterbrug de oude dakpannen verwijderd en nieuwen aangebracht.

In Woudsend de tuin om het huis van nieuwe bestrating/grint voorzien en aan de waterkant een nieuwe terras vlonder gerealiseerd.

Voor een klant heeft Van der Weg Bouw en Onderhoud aan een bestaand schuurtje een terrasoverkapping gemaakt.

Bij een woning de dakbedekking vervangen en een nieuwe lichtkoepel geplaatst.

Bij een chalet een ruim houten terras aangelegd.

In Sint Nicolaasga heeft Van der Weg Bouw en Onderhoud- Scharsterbrug een complete aanbouw met o.a. een lichtkoepel gerealiseerd. De klant, die erg tevreden is, gaat zelf de binnenzijde afmaken. Het was een prachtig bouwproject!

Voor een klant in Sint Nicolaasga heb ik een mooie combinatie van bed, bureau en lounchehoek gemaakt. In de kamer van het meisje is niet veel ruimte, maar op deze manier wordt de oppervlakte optimaal benut. En blij dat ze er mee is!

Bij deze woning heb ik de oude houten delen verwijdert en de wand weer opnieuw bekleed met kunstof rabatdelen van het kwaliteitsmerk Profort. De boeidelen zijn meteen bekleed met Rockpanel. Het resultaat is onderhoudsarm. Handig!

In Terkaple heb ik deze complete dakrenovatie uitgevoerd. Het ziet er nu weer op en top uit.

Voor werkzaamheden in de tuin bent u ook bij Van der Weg Bouw en Onderhoud aan het juiste adres.Een voorbeeld hiervan is het plaatsen van schuttingen. Of uw tuin winter/zomer klaar maken.

De vloer op de bovenverdieping uitgevlakt met balken, geïsoleerd, platen aangebracht en afgemaakt met een mooie laminaatvloer. Na de werkzaamheden aan de vloer heb ik ook nog een ombouw voor de CV gemaakt en de oude dakramen vervangen voor nieuwe exemplaren.

Chalet opknappen voor het nieuwe kampeerseizoen: zolderruimte dichtgemaakt i.v.m. warmteverlies, voorste top geisoleerd en opnieuw bekleed. Het hele chalet netjes afgetimmerd.

Deze keuken heb ik betegeld met prachtige langwerpige tegels. Een mooi strak eindresultaat!