Over mij

Van der Weg Bouw en Onderhoud is het bedrijf van Marten van der Weg. Marten is getrouwd met Brigitte en samen hebben ze twee zoons en wonen in Scharsterbrug. Van der Weg Bouw en Onderhoud Marten van der WegIn de zomermaanden runnen ze met veel plezier naast het huis een zelfbedieningskoffiehuisje, waarvan veel door passerende toeristen en fietsers gebruik wordt gemaakt.

Marten’s wens was om ooit voor zichzelf te beginnen. Al vanaf zijn zestiende is hij werkzaam in de bouwsector, van metselaar in de nieuwbouw tot renovatie en klein onderhoud. Hij heeft voor verschillende bedrijven gewerkt, waardoor Marten in de bouw veel ervaring en kennis heeft opgedaan. Dit maakt hem een allround vakman, die gespecialiseerd is in bouw, verbouw en onderhoud voor particulier en bedrijf.

Die uitgebreide ervaring zet Marten met zijn bedrijf Van der Weg Bouw en Onderhoud graag in voor nieuwe en bestaande klanten. Hij hecht daarbij waarde aan eerlijkheid en kwaliteit. Oplossingsgericht werken is zijn uitgangspunt, zodat U als klant tevreden bent.